14.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Salată de cuşcuş

INGREDIENTE: 100 g cuşcuş, 10 foi salată, 4 roşii, 1 castravete, câteva măsline, 2 cepe, sucul a două lămâi, 2 linguri ulei de măsline, sare, 4 linguri pătrunjel, 2 linguri mentă

PREPARARE: Se taie roşiile cuburi mici. Cuşcuşul se pune într-un vas şi se toarnă 100 ml apă clocotită. Se lasă aşa, acoperit. Se pune cuşcuşul scurs într-un castron şi, peste el, se toarnă uleiul şi sucul stre­curat de lămâie. Se adaugă roşiile, castravetele tăiat, ceapa tocată mărunt, pătrunjelul şi menta fin tocate, se potriveşte gustul de sare. Se dă la rece pentru 4 ore şi se serveşte pe frunze de salată, cu decor de măsline şi, eventual, feliuţe de lămâie.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 24 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE