1.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAcțiune fulger a Poliției Brașov

Acțiune fulger a Poliției Brașov

Duminică seara, timp de 4 ore (17-21) echipe formate din polițiști și jandarmi au organizat 30 de acțiuni punctuale pentru a verifica baruri, restaurante, terase, în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, precum și în unitățile de cazare din județ. Polițiștii au constatat și aplicat 354 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 lei și au întocmit un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.
În afară de această acțiune cu tematică, polițiștii au mai verificat 162 de locaţii, 85 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.
De asemenea, au fost legitimate aproximativ 5.300 de persoane, verificate peste 180 de mijloace de transport persoane și aproximativ 950 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 332 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 326 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 4 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 2 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 18.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE