5.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovVaccinare accelerată / Confirmă locul la vaccinare!

Vaccinare accelerată / Confirmă locul la vaccinare!

l 8 fluxuri deschise pentru cei care au programare pe platformă

DSP Brașov a activat listele de programări care au fost făcute pentru 8 dintre fluxurile suplimentare introduse pe 15 Martie.
Sunt active programările în noile puncte de vaccinare din județul Brașov:
– 1 flux în municipiul Brașov, la CATTIA, str. Institutului, nr. 35
– 2 fluxuri în municipiul Brașov, la Sala Sporturilor, bd. Gării, nr. 21
– 1 flux în orașul Predeal, la sediul Primăriei, bd. M. Săulescu, nr. 127
– 1 flux în comuna Prejmer, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Prejmer, str. Școlii, nr. 2
– 1 flux în comuna Moieciu, la Căminul Cultural – Primăria Moieciu, str, Principală, nr. 330 A, Moieciu de Jos
– 2 fluxuri în municipiul Făgăraș, la SC Camelnic Therapy, str. 13 Decembrie, nr. 25
DSP Brașov solicită brașovenilor să continue cu procedura așa cum este prevazută în instrucțiunile Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 : „Persoanele din listele de așteptare care primesc mesaj de confirmare a unui loc în centrul de vaccinare sunt rugate să îl confirme în termen de 24 de ore prin intrarea în platformă și selectarea datei și orei dorite pentru vaccinare!
Lipsa confirmării locului atrage după sine pierderea programării!”
Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa , prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.
Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.
„Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă. Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării”.

6,4/1000 în municipiu

Incidența Covid 19 în municipiu se menține foarte ridicată, fiind duminică de 6,4/1000 de locuitori. Este a 6-a zi consecutivă când nivelul de infectare este la sau peste limita de carantinare. În ultimele 24 de ore încă 4 oameni și-au pierdut viața în urma complicațiilor generate de infectarea cu SarsCov 2. In acest ritm, pana la sfârșitul săptămânii județul va trece de pragul de 800 de morți de la începutul pandemiei. 36.688 de brașoveni s-au îmbolnăvit de la începutul pandemiei, dintre care 21.649 numai în municipiul Brașov. Și în județ incidența infectărilor este în creștere, fiind aproape de nivelul de 4,5/1000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE