13.9 C
Braşov
AcasăMagazinCe operație estetică și-a făcut Maria Constantin?

Ce operație estetică și-a făcut Maria Constantin?

Maria Constantin a surprins din nou. Aceasta și-a pus silicoane și s-a afișat cu noul bust pe rețelele de socializare, fiind tare mândră de rezultat. Ea spune că s-a simțit complexată cu bustul ei după ce a născut, fapt pentru care a decis să-l mărească.
„Pentru ca mâine este ziua mea am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul în care am născut, așa că am decis împreună cu domnul doctor ca cea mai buna varianta ar fi implant mamar 400 CC Full! Happy birthday to me…”, a notat Maria Constantin pe contul de Instagram.
În ce privește părerile internauților, unii au blamat-o pentru decizia luată, iar alții au felicitat-o pentru intervenția reușită. Acum, Maria Constantin se consideră o femeie pe deplin mulțumită:
„Bravo, fiecare e liber sa aleagă ce vrea să facă cu corpul lui. …️/ Arăți super și fără intervenții de chirurgie plastică/ Să știi că arăți superb oricum!!…️/ La mulți ani sănătoși, fericiți și norocoși …”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ce a dezvăluit Maria Constantin despre căsnicia cu Marcel Toader

Maria Constantin a povestit recent despre căsnicia cu Marcel Toader, spunând că ar fi fost supusă la agresiuni. Artista a făcut dezvăluirile la doi ani după moartea fostului soț.
„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplul fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.
Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere, te simți în plus… am consierat că decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a spus Maria Constantin.
Maximilan, fiul lui Marcel Toader a ținut să precizeze că nu înțelege de ce Maria Constantin a făcut astfel de afirmații, la doi ani de la moartea tatălui.
„Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și le face acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra!” , a declarat Maximilian Toader, spunând și că îi interzice Mariei Constantin să mai folosească numele de Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE