14.3 C
Braşov
AcasăSportPerformanță: CN de Atletism Masters. Jandarmul braşovean Nicolae Brînzoi, vicecampion național...

Performanță: CN de Atletism Masters. Jandarmul braşovean Nicolae Brînzoi, vicecampion național la 60 m

Autor: Adi Marica

l Sportivul brașovean s-a clasat pe locul doi în proba de 60 m la categoria M50 cu timpul de 8,07

La finalul săptămânii trecut, la București, a avut loc Campionatul Național de atletism Masters în sală. Competiția a fost organizată la Sala de atletism “Ioan Soter” din București. Multiplul campion brașovean, Nicolae Brînzoi s-a clasat pe locul doi în proba de 60 m la categoria M5 cu timpul de 8, 07. Titlul național la această categorie a fost câștigat de Bogdan Dumitrescu (ACS Romanian Masters Athletics București) cu timpul de 8.01. pe locul 3 s-a clasat Nicolae – Sorin Axenti (CSM Reșița)- 9.19. Brașoveanul nu a avut sală la Brașov pentru antrenamente, dar promite revanșa la Naționale în aer liber care vor avea loc în septembrie, cel mai probabil, la Craiova.

De 7 ani în top

Ajuns la 53 de ani, Nicolae Brînzoi, plt.adj.şef în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista“ Braşov, continuă să impresioneze prin rezultatele obţinute pe plan naţional, dar şi pe plan extern în competiţiile de atletism. În spatele acestor rezultate, stau ani întregi de pregătire cu antrenamente draconice, multe sacrificii. Povestea lui Brînzoi în atletism a început în urmă cu 7 ani, atunci când a fost trimis de superiorii de la Brigada Mobilă de Jandarmi „Burebista“ Braşov la Campionatele Naţionale organizate de Ministerul Afacerilor Interne. „În 2014 am fost trimis la Naţionalele de la Constanţa şi am câştigat! Atunci s-a declanşat marea mea pasiune către atletism. Am început să studiez în detaliu, să mă informez şi să mă pregătesc cât mai bine“, spunea Brânzoi.

Totul pentru performanță

Secretul succesului? „Dacă vrei să faci performanţă cu adevărat trebuie multă muncă, multe sacrificii şi să ai încredere deplină în forţele proprii“, consideră campionul brașovean. Brînzoi a intrat în structurile Jandarmeriei în 2007 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE