6.2 C
Braşov
AcasăSportLiga 1 /UTA: "Pensionarul" Florin Iacob, în izolare la Brașov

Liga 1 /UTA: „Pensionarul” Florin Iacob, în izolare la Brașov

Autor: Adi MARICA

l Depistat pozitiv cu COVID 19, portarul echipei arădene a intrat în izolare, acasă, la Brașov
l „Am fentat de multe ori virusul, însă acum nu am mai scăpat“, spune „Pensionarul“ din poarta „Bătrânei Doamne“

Toți cei trei brașoveni de la UTA, antrenorul Laszlo Balint și fotbaliștii Florin Iacob și Alexandru Benga au fost depistați pozitiv la testele COVID 19.

Iacob: „Am fentat de multe ori virusul“

Primul a fost antrenorul Laszlo Balint, iar zilele trecute și Florin Iacob și Alexandru Benga au aflat că au fost depistați pozitiv cu COVID. Pentru că a fost nevoit să intre în izolare timp de 14 zile, Florin Iacob a ales să stea în carantină, acasă, la Brașov. „ Am fentat de multe ori virusul, însă acum nu am mai scăpat. Sunt asimptomatic, chiar mă simt bine, nu am niciun fel de probleme. Am ales să stau în izoloare la Brașov, pentru că aici am casă cu curte și este altceva. Îmi petrec timpul în casă și mă joc în curte cu câinele meu, Keno. Număr zilele ca în Armată până când voi ieși din izolare. AMR 13“, spunea ieri, Florin Iacob.

Meciul cu FC Botoșani ar putea fi amânat!

Clubul UTA a anunțat ieri a decis să întrerupă antrenamentele echipei. „În urma testării COVID susținute marți de componenții echipei noastre, trei jucători au ieșit pozitivi, este vorba de Florin Iacob, Simo Roumpoulakou și Alexandru Benga. În plus, câteva rezultate au fost neconcludente, cei în cauză urmând să fie retestați mâine. Ca măsură de precauție, clubul a decis să întrerupă activitatea echipei până la aflarea rezultatelor noilor teste”, au anunțat conducătorii UTA-ei pe site-ul clubului. Cum lotul și staff-ul tehnic este afectat serios de coronavirus sunt șanse foarte mari ca partida cu FC Botoșani, programată pentru luni, 22 februarie, să fie amânată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE