10.3 C
Braşov
AcasăMagazin3 ani la închisoare: Viața tumultoasă a Brigittei Pastramă

3 ani la închisoare: Viața tumultoasă a Brigittei Pastramă

l La 44 de ani, măritată a 4-a oară

Brigitte Sfăt (Pastramă) este una dintre femeile care și-au căpătat notorietate în România în urmă cu foarte mulți ani. În spatele aspectului perfect și al caracterului puternic însă, se ascunde o poveste de viață dramatică, pe care foarte puțini o cunosc.
În anul 2000, când Brigitte avea doar 23 de ani, s-a îndrăgostiti de afaceristul Octavian Sfăt. Povestea lor de iubire s-a încheiat pe cât de brusc, pe atât de trist. Soțul vedetei a făcut un atac de cord și a murit, lăsând-o pe brunetă singură, cu un copil mic și cu multe afaceri de gestionat, dar și datorii.
Nu mai puțin de două cluburi, un hotel, un restaurant dar și două case i-au rămas lui Brigitte drept moștenire, astfel ea a ajuns în poziția să administreze afacerile fostului soț. În plus, un copil de 3 ani.

De ce a ajuns Brigitte Sfăt la pușcărie

La un an de la decesul soțului său, Brigitte a primit cea mai mare lovitură din partea vieții. A fost închisă timp de trei ani, fiind acuzată de complicitate într-un dosar penal de tâlhărie și lipsire de libetate a unui manager de club. A rezistat bine în pușcărie, devenind profesoară de aerobic pentru colegele ei de penitenciar.
Înainte de a fi arestată și condamnată, Brigitte era una dintre cele mai cunoscute manechine din lumea modei, fiind desemnată cu titlurile „Top Model România” și „Top Model of the World”.
În anul 2006, Brigitte a reușit să iasă de după gratii și chiar a crezut că viața ei capătă un sens prielnic. A început o relație amoroasă cu Ovidiu Torj, s-au căsătorit și au o fiică, pe Sara, în vârstă de 13 ani. Cei doi nu s-au înțeles prea bine, ba chiar vedeta a mărturisit că partenerul ei era violent, astfel că, în anul 2010 au divorțat.

Cum a început relația cu Florin Pastramă

După trei ani de singurătate, Brigitte a devenit soția celebrului tenismen Ilie Năstase. Mariajul lor s-a încheiat la fel de rapid și cu scandal, mai ales după ce a ieșit la iveală presupusa aventură a fostului tenisman cu amanta Cici, pentru care actuala soție a lui Florin Pastramă a apărut la televizor plângând de suferință.
În vara aceluiași an, Brigitte Sfăt a fost diagnosticată cu două tumori la plămâni, care au fost extirpate cu ajutorul unei intervenții chirurgicale complexe executate la Viena. În anul 2018, Brigitte și Ilie Năstase au pus punct căsniciei lor furtunoase. Vedeta a fost la un pas de a se căsători cu un alt om de afaceri, Cornel Oană, însă, odată cu participarea ei la o emisiune de televiziune, l-a cunoscut pe Florin Pastramă cu care s-a căsătorit în anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE