10.3 C
Braşov
AcasăMagazinJ.Lo și-a amânat nunta de 2 ori din cauza pandemiei

J.Lo și-a amânat nunta de 2 ori din cauza pandemiei

Se pare că 2020 a fost un an dificil și pentru Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, deoarece pandemia le-ar fi afectat relația. Cei doi au oferit recent primele declarații după ce și-au anulat nunta de două ori: „Plănuiam totul de luni, luni, luni și luni de zile, ar fi fost în străinătate. Dar până acum…a fost o «dublă anulare»”. Cei doi s-au logodit în luna martie a anului 2019, după doi ani de relație.
Jennifer Lopez a recunoscut că a programat nunta pâna la cele mai mici detalii și că a pus suflet în organizarea ei. Din păcate, toate dorințele ei legate de nuntă au fost anulate de două ori, iar cei doi se mai gândesc dacă mai are rost să facă nunta sau nu.
„Am vorbit despre a nu ne căsători. Adică, la vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți, așa că mergem în fața altarului? Nu mergem? Ce înseamnă pentru noi? Nu mai există grabă”, a declarat Jennifer Lopez.
Celebra J.Lo a mai mărturisit în cadrul unei emisiuni TV, că pentru ea, viața înseamnă să petreacă timp alături de bărbatul iubit și că este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le are. De asemenea, artista a susținut că sănătatea și familia se află pe primul loc în lista priorităților.

Cei doi au apelat la terapia în cuplu

Cele două nunți anulate au adus neliniște în sufletele și mințile celor doi, așa că artista și logodnicul ei au avut nevoie de ajutor specializat.
Cei doi au hotărât să meargă la psiholog pentru a-și rezolva problemele în ceea ce privește subiectul „nunta”. „Poate că nu a fost momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri, cum totul se întâmplă la momentul perfect”, a dezvăluit Jennifer Lopez. Pe de altă parte, artista a reușit să vadă și partea bună a lucrurilor. A valorificat perioada pandemiei pentru a sta cât mai mult acasă cu micuții ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE