6.2 C
Braşov
AcasăSportPreședintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită de lucru la Brașov

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită de lucru la Brașov

Autor: Adi MARICA

l Șeful FRF are programate la Brașov întâlniri cu membrii afiliați, dar și vizite la bazele sportive din județ
l Burleanu are stabilită și o întâlnire cu primarul Brașovului, Allen Coliban

Șefii Federației Română de Fotbal au demarat o acțiune de vizitare a tuturor cluburilor afiliate, iar acum a venit rândul Brașovului.

Întâlniri cu membrii afiliați

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, a ajuns aseară, la Brașov, iar vineri și sâmbătă, are multe întâlniri cu membrii afiliați ai FRF, ACS Kids Tâmpa Brașov, ACS SR Brașov, Corona Brașov, Cetate Râșnov, dar și cu cluburile de juniori. Burleanu este însoțit la Brașov de Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației. Octavian Goga, șeful AJF Brașov, cel care este și vicepreședinte al FRF, îi va însoți pe șefii FRF la întâlnire programate la Brașov. Burleanu dorește să afle problemele cu care se cofruntă cluburile brașovene, dar are planificate și vizite la stadionul Carpați din Brașov, la baza sportivă Torpedo de la Zărnești, dar și la noua baza sportivă ce se construiește la Codlea.

Întârzieri mari la baza sportivă „Carpați“

Conform planurilor anunțate de Primăria Brașov, bază sportivă Carpați va avea un teren de fotbal artificial, realizat într-un proiect derulat în parteneriat cu FRF. Lucrările bat pasul pe loc, astfel că Burleanu nu prea va avea ce vedea la Carpați. Șeful FRF va merge și la Zărnești pentru a vedea stadiul lucrărilor la baza sportivă Torpedo, o investiție importantă a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Burleanu se va deplasa și la Codlea unde CNI, împreună cu FRF, au un proiect amplu „Complex Sportiv – bază sportivă Tip 1, strada Iosif Comănescu, nr 19, Codlea“.

Discuții cu primarul Brașovului

Se pare că Răzvan Burleanu are programată și o întâlnire cu primarul Brașovului, Allen Coliban, pentru a discuta despre fotbalul brașovean. Coliban îi va putea prezenta lui Burleanu planurile pe care le are cu FC Brașov. „Primăria deține brandul FC Brașov, iar intenția noastră este să atribuim acest brand, pe baza unui contract și a unor condiții transparente. Trebuie să ne asigurăm că proiectul FC Brașov care va reînvia va fi unul reprezentativ pentru comunitate și va avea susținerea suporterilor brașoveni. Va fi un proiect solid, sănătos, astfel încât să nu mai ajungem în situația de a plăti bani publici și a trage ponoasele unui faliment și a unui proiect eșuat. Brașovul are nevoie de o echipă de fotbal de seniori, o echipă pe care să o susțină comunitatea brașoveană, dar pe care să o ajute și Primăria. Primăria Brașov poate să susțină fotbalul prin alte mijloace, inclusiv poate aduce credibilitate într-un astfel de proiect astfel încât mediul de afaceri sa fie interesat să investească“, spunea, la începutul acestei săptămâni, edilul Brașovului.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE