-0.1 C
Braşov
AcasăMagazinBădălău - afară din patul Biancăi Drăgușanu

Bădălău – afară din patul Biancăi Drăgușanu

Detalii de ultimă oră despre ceea ce era numit „cel mai nou cuplu din showbiz”. Flacăra iubirii s-a stins repede între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Se pare că picătura care a umplut paharul ar fi fost generată de însuși fostul soț al blondinei, Alex Bodi.
Apropiați ai cuplului au dezvăluit că fostul soț al asistentei TV, Alex Bodi, ar fi cauza separării irevocabile dintre cei doi. Se pare că „afaceristul” , fiu de politician vestit, ar fi devenit gelos din cauza discuțiilor pe care Dragușanu încă le avea cu fostul soț.
„Nu mai există cale de împăcare. Bianca și Gabi nu mai formează un cuplu de câteva zile, cam așa. S-au certat din cauza lui Alex. Ea și cu fostul soț au fost în discuții în ultima perioadă, au avut niște lucruri de rezolvat. S-au și văzut și au vorbit de câteva ori prin intermediul prietenilor. Bianca nu și-a asumat relația cu Bădălău tocmai pentru că nu știa deznodământul. Nu știa cum evoluează.
Oricum, în viața ei se întâmplă multe. Gabi nu a mai suportat valul de mesaje despre Bodi, îi controla telefonul și a spus «Stop». S-au despărțit, și-au dat block pe Instagram, pe telefon, nu își mai vorbesc deloc. Doar printr-o minune se vor mai împăca. El deja oricum a fost cu altele”, au declarat surse din anturajul celor doi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE