16.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSezonul acesta, 303 persoane s-au accidentat pe pârtiile din Poiana...

Sezonul acesta, 303 persoane s-au accidentat pe pârtiile din Poiana Brașov

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină ieri în 7 cazuri de persoane care s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă pe domeniul schiabil din Poiana Brașov.
Persoanelor accidentate li s-a acordat primul ajutor, urmând a fi transportate la baza muntelui, unde una dintre acestea a fost predata echipajului SMURD venit in sprijin.
Schiorilor începători li se recomandă să rămână pe pârtiile de la baza masivului, destinate lor, adică pârtia BRADU și pârtia STADION și să nu mai urce pe pârtia DRUMUL ROȘU, care se adresează nivelului mediu.
„Schiați întotdeauna cu o viteză în care să fiți în permanență în control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastră. Adaptați viteza în funcție de traficul de pe pârtie, condițiile meteo, starea zăpezii și a pârtiei și nu în ultimul rând, nivelului vostru de pregătire, atât tehnică, cât și fizică” spun salvamontiștii brașoveni.
De la începutul sezonului de schi salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit în 295 cazuri, implicând 303 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care au trebuit să fie evacuate.
Practicarea sporturilor de iarnă presupune responsabilitate, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jur!

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina