16.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBrașovul va avea prefect PNL și subprefect USR PLUS

Brașovul va avea prefect PNL și subprefect USR PLUS

S-a terminat împărțeala prefecâilor și a subprefecților pe județe, iar în urma negocierilor,  Brașovul rămâne cu prefect PNL, dar cu subprefect USRPLUS, în locul celui ALDE, de acum.  

- Advertisement -

Aseară târziu s-au terminat negocierile pentru desemnarea posturilor de prefecți și subprefecți ai coaliției de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR.

 La Brasov, PNL a căștigat în lupta pentru poziția de Prefect. Presedintele PNL, Adrian Vestea anunta azi noapte pe pagina lui de Facebook: “Brașovul va avea prefect liberal!! Am încheiat o zig grea, cu multe întâlniri și negocieri, dar cu un rezultat bun pentru județul Brașov! ÎI mulțumesc lui Ludovic Orban pentru susținere și încredere !“

În cărți pentru postul de prefect de Brașov era și USRPLUS, prin  consilierul judetean  Codruț Bucur, care fusese desemnat de USR, în urma cu două săptămâni drept candidat la postul de prefect. În acest context, Bucur s-ar putea să se mulțumească doar cu poziția de subprefect. Asta în conditiile în care PLUS Brașov încă nu a confirmat susținerea useristului și pot să vină la masa negocierilor dintre USR și PLUS Brașov  cu un alt candidat. În acelasi timp, nu este clar dacă actualul prefect PNL, Mihai Văsii își va păstra poziția. Dar având în vedere că acesta este considerat favoritul noului senator PNL de Brașov, Mihai Veștea, este posibil ca Văsii să rămâna prefectul Brașovului, secondat de Codruț Bucur din poziția de subprefect.

- Advertisement -

 

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina