-4.3 C
Braşov
AcasăMagazinSmiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc, demonstrând de fiecare dată că iubirea care îi leagă este una sinceră. Mai ales că frumoasa prezentatoare și artistul se pregătesc să devină pentru prima oară părinți. Smiley, ca un romantic incurabil, ce și este de altfel, a surprins pe toată lumea cu ultima declarație de dragoste pe care i-a făcut-o iubitei sale în mediul online.
La una dintre fotografiile postate de Gina cu burtica de graviduță, Smiley nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu care a topit inimile tuturor. „…Fetele mele”, a scris îndrăgitul cântăreț la ipostaza iubitei sale. „@smiley_omul maricele, maricele …”, i-a răspuns imediat și Gina Pistol.
În urmă cu câteva luni, Gina Pistol și Smiley au dat marea veste în showbiz!
Prin intermediul unei filmări postate pe canalul de YouTube, prezentatoarea celebrului show culinar și artistul au declarat în mod oficial că vor deveni părinți! „Mami” și „tati” așteaptă cu nerăbdare să-și strângă micuța la piept și au făcut deja toate pregătirile pentru momentul în care va veni pe lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE