-2.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovReconstrucția podului de la Budila ar putea începe anul acesta

Reconstrucția podului de la Budila ar putea începe anul acesta

Lucrările de reconstrucţie a podului de la Budila, pe care trecea calea ferată Braşov – Întorsura Buzăului şi care a fost distrus de inundaţii în vara anului 2018, ar putea începe în acest an.
Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a declarat ieri, că patru operatori economici au depus oferte la licitaţia pentru reconstrucţia podului şi amenajarea albiei râului, organizată în toamna anului trecut, acestea aflându-se în curs de evaluare, scrie agerpres.ro.
„Încă se analizează ofertele, (…) a fost lansată procedura de evaluare a ofertelor şi urmează să fie desemnat câştigătorul. (…) Sperăm să nu avem contestaţii, iar anul acesta să semnăm contractul şi să înceapă lucrările”, a declarat Oana Brânzan. Valoarea estimată a contractului este de circa 26 milioane de lei, iar finanţarea urmează să fie asigurată din bugetul de stat, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 12 luni. Podul din localitatea braşoveană Budila, pe care trecea calea ferată Braşov – Întorsura Buzăului, s-a rupt şi s-a prăbuşit pe 30 iunie 2018, în urma unei puternice viituri pe râul Târlung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE