-0.1 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS SR Brașov și-a schițat programul de pregătire

Liga 3: ACS SR Brașov și-a schițat programul de pregătire

Autor: Adi MARICA

l „ Stegarii“ se vor reuni luni, atunci când vor începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului din C5
l Liviu Nicolae a programat și câteva meciuri de pregătire, primul fiind cu KSE Tg. Secuiesc

ACS SR Brașov va demara pregătirile luni. În acest sens, staff-ul tehnic al echipei, format din antrenorii Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona, și-a schițat programul de pregătire de iarnă.

6 săptămâni de pregătire

Chiar dacă celelalte echipe brașovene din C5, Corona, Kids Tâmpa și Cetate Râșnov au început mult mai devreme pregătirile, cei de la ACS SR Brașov au timp suficient, circa 6 săptămâni, până la primul meci oficial din 2021 programat la mijlocul lunii martie. Până atunci, Liviu Nicolae așteaptă și câteva transferuri. Atacantul Andrei Mircescu a plecat la Cetate Râșnov, iar Ioan Șerban este sub contract cu Olimpic Zărnești. Totuși, este posibil ca „Piciu“ să revină la Brașov, asta dacă oficialii celor două echipe vor ajunge la un acord. Mijlocașul Ștefan Răchișan, unul dintre cei mai buni jucători brașoveni din prima parte a sezonului a încheiat contractul cu gruparea brașoveană. Rămâne de văzut dacă „Fane“ va continua la Brașov sau va merge la o echipă dintr-un eșalon superior.

KSE Tg. Secuiesc, primul adversar în amicale

Brașovenii își vor încheia vacanța pe 1 februarie, iar în prima săptămâna jucătorii se vor reacomoda cu efortul. „Cu siguranță, după ce vom face pregătirea de iarnă, echipa va arăta mult mai bine din toate punctele de vedere“, spunea Liviu Nicolae la finalul anului trecut. Primul amical pentru Horia Popa și compania este programat pe 6 februarie, la Tg. Secuiesc, cu echipa locală din C5, KSE. ACS SR Brașov și KSE Tg. Secuiesc s-au întâlnit de două ori în prima parte a sezonului și de fiecare dată brașovenii au avut câștig de cauză. Mai întâi a fost deulul din turul 1 al Cupei României. După 1-1 în timpul regulamentar, meciul s-a decis la loviturile de departajare, unde elevii lui Liviu Nicolae au fost lucizi și au reușit să transforme toate cele cinci lovituri. Apoi, în campionat, în etapa a 6-a, ACS SR Brașov s-a impus, tot la Tg. Secuiesc, cu 3-2 prin golurile marcate de Horia Popa (2) și Cenk. Alte jocuri de pregătire ale stegarilor sunt cele cu Cetate Râșnov (C5-13 februarie), Ceahlăul ( C1- 20 februarie), Olimpic Zărnești (L4-25 februarie), dar și cu FC Pucioasa ( C6- 6 martie).

Primul meci oficial din 2021, la Odorheiu Secuiesc

ACS SR Brașov a încheiat prima parte a sezonului Ligii 3, Seria a 5-a, pe locul 3. Elevii lui Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona păstrează șanse reale la calificarea în play-off-ul pentru promovare, fiind la şase puncte de ocupanta locului secund, CS Blejoi și la 9 în spatele liderului, Corona Brașov. Campionatul Ligii 3 se va relua în luna martie, iar în primul meci oficial din 2021, ACS SR Brașov va juca, în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă pregătită de brașoveanul Florin Stîngă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE