-0.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovRecord de accidentări pe pârtiile din Poiana Brașov

Record de accidentări pe pârtiile din Poiana Brașov

În acest weekend a fost înregistrat un record de interventii pe pârtiile din Poiana Brașov. Serviciul Salvamont Brașov a intervenit in total la 28 evenimente. În 16 cazuri, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină pentru a acorda ajutor unor persoane care s-au accidentat în timp ce schiau sau practicau alte sporturi pe pârtiile din Poiana Brașov si Masivul Postavarul. Acestora li s-a acordat primul ajutor si au fost coborate in siguranta la baza muntelui, iar în 6 cazuri pacienții au fost predați echipajelor Ambulanței sau SMURD, care i-au transportat către spitale, pentru investigații suplimentare.
„Schiați intotdeauna cu o viteză în care să fiți în permanență în control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastră. Adaptati viteza în funcție de traficul de pe pârtie, condițiile meteo, starea zăpezii și a pârtiei și nu în ultimul rând, nivelului vostru de pregătire, atât tehnic, cât și fizic.
De la începutul sezonului de schi, salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit în 158 cazuri, implicând 159 persoane care s-au accidentat, s-au rătăcit sau care au trebuit sa fie evacuate.
Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!”, atrag atenția salvamontiștii brașoveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE