-4.3 C
Braşov
AcasăMagazinAndreea Bănică, martoră la procesul Bădălau

Andreea Bănică, martoră la procesul Bădălau

Andreea Bănică s-a numărat printre martorii care au fost prezenți ieri în instanță din partea Claudiei Pătrășcanu. În timpul declarațiilor oferite după ce a ieșit din sala de judecată, fosta prezentatoare a dezvăluit că a filmat-o pe buna ei prietenă la scurt timp după ce a suferit o traumă din cauza fostului partener. Ea a subliniat că nu i-a fost deloc ușor să facă acest lucru, dar știind mai multe dedesubturi din mariajul lor, a considerat că, la un moment dat, imaginile îi vor fi de folos.
Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu sunt prietene de mai bine de 20 de ani; alături de Julia Jianu, ele au format trupa Exotic și au lansat câteva melodii care au ajuns rapid la sufletele oamenilor. Astăzi, cântăreața de 42 de ani i-a fost alături fostei colege de formație, care a avut un nou termen în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. În calitate de martor, Andreea le-a povestit magistraților partea ei de adevăr.
„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a declarat Andreea Bănică pentru o echipă de jurnaliști de la Antena Stars.
În fața instanței, artista a vorbit și despre un alt episod neplăcut între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: cel în care afaceristul a dat-o afară din locuință. „Exact așa mi-a zis: «Blondo, m-a dat afară din casă». I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…). Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a mai povestit soția lui Lucian Mitrea, conform sursei citate.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorCorina Bud vrea să-și vândă pozele nud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE