-4.3 C
Braşov
AcasăMagazinPavel Bartoș a împlinit 46 de ani

Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani

Îndrăgitul prezentator al emisiunilor „Vocea României” și „Românii au talent”, actor la Teatrul Odeon, își serbează ziua de naștere pe 20 ianuarie. Pavel Bartoș a împlinit ieri 46 de ani și aniversarea l-a găsit la filmările unui nou proiect. Alături de actrița Dana Rogoz, dar și alți colegi de breaslă. „Pur și simplu mă bucur de ce mi se întâmplă! Îmi fac meseria, ceea ce în aste vremuri pare un miracol, dar asta fac! Sunt un fericit”, a scris actorul în dreptul unor imagini în care apare echipa cu care lucrează, dar și Dana Rogoz, partenera lui din film.
Actorul filmează la acest proiect încă din iarna anului trecut, iar acum s-au reîntors la filmări. Pe Pavel îl veți revedea la PRO TV, din 5 februarie, de două ori pe săptămână, căci începe sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”, cu Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu în rol de jurați.
Dana Rogoz se află cu fetița ei Lia (8 luni), în Slovacia, însă nu pentru prima oară. Mămica Dana a primit un rol principal în acest lungmetraj. Soțul Danei, regizorul Radu Dragomir, a rămas acasă împreună cu băiețelul lor, Vlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE