-4.3 C
Braşov
AcasăMagazinMaria Marinescu, poze rare din vacanțele exotice cu Alin Petrache

Maria Marinescu, poze rare din vacanțele exotice cu Alin Petrache

Designerul vestimentar Maria Marinescu (42) și Alin Petrache,  președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, au o familie mare și fericită. Părinții a cinci copii, cei doi îmbină cu succes profesia cu o viață personală împlinită, iar recent Maria a devenit mult mai activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii fotografii și impresii.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în 2016 și au împreună un cămin în care nu este liniște niciodată. Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de aproape patru ani.
Recent, Maria Marinescu a devenit foarte activă în mediul online, acolo unde încarcă fotografii, distribuie clipuri video de acasă și din oraș și răspunde întrebărilor primite din partea fanilor. Unul dintre ei a provocat-o să facă publice fotografii din vacanța preferată, iar Maria a scos din arhivă niște imagini dintr-o escapdă exotică din Filipine. În cadre, apare ea alături de cel care i-a readus fericirea pe chip, Alin Petrache. În altele, cei doi soți sunt alături de patru dintre cei cinci copii ai familiei. Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Maria Marinescu care are același tonus bun și un zâmbet molipsitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE