-0.1 C
Braşov
AcasăSportLiga I / Laszlo Balint, descătușat după victoria cu FC Voluntari: „E...

Liga I / Laszlo Balint, descătușat după victoria cu FC Voluntari: „E o victorie fantastică“

l „Bătrâna Doamnă“ a câștigat dramatic la Voluntari, după golul din ultimele secunde marcat de Erico

UTA, echipă antrenată de brașoveanul Laszlo Balint, a câștigat din nou în Liga 1 după două luni de zile. Arădenii s-au impus la Voluntari cu 1-0 prin golul marcat de Erico Da Silva  la ultima fază a meciului.„Trebuie să îi felicit și eu pe băieți, au principalul merit, am crezut până în ultima secundă în această victorie.  Am crezut, chiar dacă pe alocuri calitatea jocului nostru a suferit un pic. Ne-am fi dorit să facem un joc un pic mai bun, dar, una peste alta, nici nu mă interesează prea mult acest lucru acum. E o victorie fantastică şi prin prisma punctelor obţinute în clasament, cât şi prin prisma moralului în forţele proprii. E foarte important că am obținut cele trei puncte, este o adevărată descătușare această victorie. Sper să fie doar un prim pas în tot ceea ce privește parcursul nostru următor, pentru că ne dorim să fim pe o pantă ascendentă. În primul rând în ceea ce privește rezultatele, pentru că avem nevoie de rezultate, dar apoi să și creștem ca și joc, pentru că asta ne propunem zi după zi”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

„Detaliile fac diferența“

În runda viitoare, UTA va juca la Arad cu penultima clasată, FC Argeș. „Cu excepția a trei-patru echipe care se pot înscrie aproape la fiecare meci în postura de favorită, în rest eu cred că fiecare meci din Liga 1 stă sub semnul echilibrului. Iar asta se și vede până la urmă, detaliile fac diferența și iată că la Voluntari jocul a fost decis de o fază fixă. Efectiv am știut că trebuie să vină și un gol și trebuie să ne descătușăm. Aveam mare nevoie de această victorie”, a concluzionat Balint.

E o descătușare

Fundașul brașovean Alexandru Benga consideră că victoria de la Voluntari a venit și pe fondul unui joc bun. „E o descătușare mult mai mare în momentul în care câștigi la ultima fază a meciului, important este că s-a întâmplat. Dar și mai important este faptul că aceste trei puncte au venit pe fondul unui joc foarte bun.Am condus jocul de la un capăt la altul, am avut o grămadă de ocazii și în final am fost răsplătiți pentru munca depusă. Ca și posesie a balonului am stat mai bine, am construit mai bine jocul și ne-am creat și ocazii clare pe acest fond”, consideră Benga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE