-4.3 C
Braşov
AcasăMagazinAdela Popescu, prima imagine cu burtica

Adela Popescu, prima imagine cu burtica

Adela Popescu este însărcinată a treia oară și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta a plecat în vacanță cu Radu Vâlcan și cei doi copii în Maldive. Adela Popescu și-a anunțat sarcina în direct, la Vorbește Lumea. Și-a anunțat retragerea pentru a se proteja împotriva noului coronavirus și pentru a nu-și pune bebelușul în pericol.

Acum, vedeta se relaxează. Inițial a dat o fugă la munte, la Bran, pentru ca micuții să se bucure de zăpadă. „Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchi. Necazul e că mi i-am încordat si eu, dar obrajii roșii ai micuților și plăcintele cu varză au facut să merite tot efortul”, a transmis Adela Popescu. După escapada la munte, cei doi viitori părinți au plecat cu cei mici în Maldive, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cât de bine se simt. Un alt detaliu a mai ieșit în evidență și anume burtica de gravidă de Adelei Popescu care se vede acum foarte bine. „Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat”, a scris Adela Popescu în dreptul unei fotografii de familie.
Reamintim că Radu Vâlcan și Adela Popescu își doresc o fetiță, însă cuplul nu pune pe primul plan sexul bebelușului, ci sănătatea acestuia și a mamei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE