31.4 C
Braşov
AcasăMagazinRamona Gabor, răsfățată cu cadourile de lux

Ramona Gabor, răsfățată cu cadourile de lux

Ramona Gabor a avut parte de o zi de naștere de excepție, alături de cei mai buni prieteni din Dubai. Cu toate că nu a optat pentru o petrecere exclusivistă, vedeta a fost copleșită de cadouri de lux și urări care mai de care mai speciale. Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai. Sora Monicăi Gabor a spus „adio” țării natale de mulți ani, iar Orientul a devenit noua ei casă.
Dacă în anii trecuți Ramona opta pentru cele mai exclusiviste petreceri, de această dată a ales ceva mai restrâns. Prin urmare, ieșirile la cele mai apreciate localuri de lux din Dubai au fost prilejul perfect pentru ca aceasta să sărbătorescă alături de cei mai apropiați prieteni. Ramona Gabor a împărtășit distracția și cu fanii de pe rețelele de socializare, care au fost martorii meselor fastuoase, dar și a cadourilor foarte scumpe pe care frumoasa șatenă le-a primit.
Inițial, zilele trecute sora Monicăi Gabor a trecut printr-o adevărată luptă interioară, gândindu-se dacă să își sărbătorească aniversarea celor 32 de ani sau să o trateze ca pe o zi obișnuită. Nehotărâtă, vedeta a apelat și la opinia fanilor de pe Internet, cărora le-a cerut un vot. Din fericire pentru ea rezultatul a fost pozitiv, iar ziua de naștere a Ramonei Gabor nu a putut trece nesărbătorită.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE