14.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPrimul brașovean din etapa a II-a a fost vaccinat astăzi, la ora...

Primul brașovean din etapa a II-a a fost vaccinat astăzi, la ora 8.00

Primul pacient vaccinat în municipiul Brașov în cadrul etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 a fost o brașoveancă, programată astăzi, la orele 8:00 la Centrul de vaccinare de la CATTIA. În etapa a II-a a campaniei de vaccinare sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum și personalului-cheie care desfășoară activități în domenii esențiale.
„Am ținut să fiu alături de primul brașovean care se vaccinează în etapa a II-a, la fel cum am fost prezent la vaccinarea primului brașovean din etapa I-a, pentru a transmite, și cu această ocazie, mesajul că vaccinarea este șansa noastră de a reveni la o viață cât mai apropiată de normalitate, așa cum ne dorim cu toții, după un an foarte greu.
Țin să mulțumesc d-nei director executiv al DSP Brașov, dr. Andrea Neculau, personalului medical din centrele de vaccinare, municipalității brașovene și autorităților locale din județ care au operaționalizat aceste centre pentru implicare și pentru că, realmente, au pus și pun suflet în ceea ce fac”, a declarat prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii.
În acest moment, în județul Brașov sunt funcționale patru centre de vaccinare, dintre care două în municipiul Brașov (la CATTIA și la Căminul pentru Persoane Vârstnice), unul la Făgăraș (la Liceul Teologic Ortodox) și unul în Feldioara (la Căminul Cultural).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE