10.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Friptură de pui la tigaie

Ingrediente: 1 piept de pui, ulei de măsline pentru prăjit, sare şi piper.
Mod de preparare: Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie; Se taie pieptul în bucăţi nu prea groase; Se condimentează cu sare şi piper şi se stropeşte cu ulei de măsline; Se ţine la rece în frigider ½ de oră; Se încinge o tigaie, se pune uleiul la încins apoi se pun bucăţile de pui; Se prăjesc la foc iute pe ambele părti până când se rumenesc.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE