-0.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovProtest pe schiuri, în Poiana Brașov

Protest pe schiuri, în Poiana Brașov

„ Tăiați pensiile speciale, nu pădurile! ”, este sloganul sub care va avea loc mâine în Poiana Brașov un protest pe schiuri.
Comunitatea Declic îi invită pe cei care doresc să fie salvate pădurile, nu pensiile speciale, pe 16 ianuarie, de la ora 10.00, pe pârtia Drumul Roșu, din Poiana Brașov.
Membrii Declic vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenția noului Parlament și noului Guvern asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriașe și salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive. „Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoși și să treacă la treabă: tăiați pensiile speciale și salvați pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumați aceste două priorități și să prezentați un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic. În cadrul protestului de sâmbătă, din Poiana Brașov, un alt banner cu o suprafață de 30 de mp va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu același mesaj.
Reprezentanții Declic vor împărți participanților la protest și schiorilor de pe pârtia Drumul Roșu veste, măști și stickere cu mesajul acțiunii. Mai multe detalii despre eveniment găsiți
aici

1 COMENTARIU

  1. Am o rugaminte ,puteți-i poza lui rareș bogdan!!să-și aducă aminte până moare de cea spuns in campania electorală!!..un barabat -femeie cântăreț la orgă în bruxelles…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE