31.4 C
Braşov
AcasăSportFiul lui Dragnea renunță la fotbal: Turris Turnu Măgurele se retrage...

Fiul lui Dragnea renunță la fotbal: Turris Turnu Măgurele se retrage din Liga 2. Reacția lui Marian Constantinescu

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Clubul Turris Turnu Măgurele se retrage, după ce patronul Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a decis să oprească finanțarea
l La Turris a evoluat în trecut și Marian Constantinescu

Turris Turnu Măgurele, echipa de pe locul 13 în Liga a 2-a, cu 19 puncte acumulate în primele 14 meciuri din acest sezon, se va retrage din campionat. Formația teleormăneană a rămas fără susținerea financiară a lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. Managerul general Silviu Bogdan a confirmat că echipa va solicita retragerea din Liga 2. „Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul principal al echipei și-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare foarte rău de acestă situație. Antrenorul Eugen Trică își va rezolva și el situația în câteva zile”, a spus Silviu Bogdan, pentru Liga2.ro.


Marian Constantinescu a jucat la Turris

La Turris Turnu Măgurele a jucat și brașoveanul Marian Constantinescu. „Costică“ a jucat la Turris în turul campionatului ediției 2018-2019, sezon la finalul căruia echipa obținea promovarea în Liga a 2-a. Constantinescu pleca de la Turris după o dispută cu antrenorul Erik Lincar. „Decizia a venit după unele divergenţe cu antrenorul Eric Lincar. S-a rupt lanţul de iubire!  Trăim în fotbalul românesc şi aici totul este posibil“, spunea Marian Constantinescu.

„Echipa avea condiții foarte bune“

- Advertisement -

Acum, la aflarea veștii că Turris se va retrage din Liga a 2-a, Constantinescu, antrenor la echipa U 19 a celor de la Corona Brașov, nu înțelege motivele care l-au determinat pe Valentin Dragnea să ia o astfel de decizie radicală. „E trist când o echipă de fotbal se retrage din campionat și este în pragul desființării. Sincer, la Turris am avut parte de condiții foarte bune. Chiar dacă era un oraș mic, echipa avea condiții foarte bune și un stadion cochet. În perioada când am jucat acolo nu au fost niciun fel de probleme de ordin financiar. Valentin Dragnea susținea financiar clubul, dar nu se implica în alcătuirea echipei. Îmi pare rău că dispare această echipă. Chiar nu știu motivele care l-au determinat să renunțe la finanțarea echipei“, a spus Marian Constantinescu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE