31.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAcțiune inedită la Brașov pro vaccinare

Acțiune inedită la Brașov pro vaccinare

l Două asociaţii din Brașov au lansat o acţiune prin care românilor care s-au vaccinat anti-Covid li se oferă o reducere de 10% în unele restaurante din oraș

- Advertisement -

Două asociaţii din Brașov au lansat o acţiune prin care românilor care s-au vaccinat anti-Covid li se oferă o reducere de 10% în unele restaurante din oraș. Acțiunea se va derula pe durata a două luni, între 28  decembrie și 28 februarie. Programul a fost inițiat de către Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului (ACCI) și Asociaţia Smart City Braşov.
Apelul asociațiilor a fost urmat de 16 localuri care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţie. „Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus”, a declarat Horia Huluban, președintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE