AcasăComunicateComunicat de presă privind demararea implementării proiectului

Comunicat de presă privind demararea implementării proiectului

Data publicării: 23.12.2020

SC NETROUTING SRL, cu sediul în BRAȘOV, localitatea Brasov, B-dul. Alexandru Vlahuță nr. 63, înregistrată sub nr. J08/256/2012 la oficiul Registrului Comerţului din Brașov, CUI 29809302, reprezentată legal prin Gavrila Marian anunță lansarea proiectul cu titlul ”Grant pentru capital de lucru al societății Netrouting” proiect nr RUE 2262 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 21.12.2020

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a societății din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 86607.2475 (valoarea totală) din care: 75310.65 lei grant și 11296.5975 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact: Marian Gavrila
telefon 0723272334, office@netrouting.ro