13.9 C
Braşov
AcasăMagazinAltul la rând: Mădălina Ghenea se iubește cu un fotbalist tinerel

Altul la rând: Mădălina Ghenea se iubește cu un fotbalist tinerel

Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma în vârstă de 21 de ani, și-a părăsit iubita pentru Mădălina Ghenea. Conform jurnaliștilor de la Forzaroma.info, Nicolo Zaniolo a început o relație de iubire cu Mădălina Ghenea, chiar dacă românca este mai mare cu 12 ani decât el și are o fetiță din căsătoria cu Matei Stratan. Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo au dat indicii despre relația lor pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți au postat două desene pe Instagram în care s-au regăsit și au stârnit reacții.

Nicolo Zaniolo nu a stat foarte mult pe gânduri după despărțirea de Sara Scaperrotta, cea care i-a devenit iubită încă din adolescență și s-ar fi aruncat direct în brațele Mădălinei Ghenea.
Mădălina Ghenea locuieste în Italia de mai bine de 18 ani și nu e la prima aventură cu un fotbalist. În urmă cu câțiva ani s-a vehiculat că a trăit o poveste de iubire cu Marco Borriello. Se pare că actrița româncă s-a iubit cu Marco înainte să înceapă relația cu actorul scoțian Gerard Butler. Pe lângă fotbaliști, Mădălina Ghenea a avut o pasiune și pentru actori, dar și pentru milionari. Printre cei care se află pe lista foștilor iubiți ai Mădălinei se numără Dragoș Săvulescu, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Michael Fassbender, Lewis Hamilton, Philipp Plein, Matei Stratan și Leonardo Maria Del Vechio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE