16.6 C
Braşov
AcasăMagazinMarian Râlea plânge teatrul

Marian Râlea plânge teatrul

Marian Râlea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV de la Aleph News cât de mult l-a afectat pandemia COVID-19 pe plan profesional. „Ultimul spectacol pe care l-am jucat, în septembrie, înainte să reînchidă teatrele, a fost pentru un singur copil, în aer liber, pe TNB. Oamenii nu au mai venit din cauza fricii de COVID. Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveți să faci un spectacol pe care nu știi dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinație. Am făcut «Noaptea bufonilor» cu Alexa Visarion și n-am apucat să dăm premiera.
S-au închis teatrele și am reușit să-l transmitem live, fără spectatori și aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori și s-au oprit spectacolele. Dacă se reia va trebui să-l reînvățăm și să îl reinventăm, nu cred că se va juca la fel“, a spus Marian Râlea.
Marian Râlea, brașoveanul pe care mulți l-au iubit de pe vremea celebrului Magician, este convins să teatrul în general s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, în comparație cu perioada în care debuta el pe scenă.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina