-2 C
Braşov
AcasăSportLorand Fulop a decis meciul Kids Tâmpa – Sepsi OSK

Lorand Fulop a decis meciul Kids Tâmpa – Sepsi OSK

Autor: Adi MARICA

l Brașovenii au încheiat anul cu o înfrângere la limită pe teren propriu, 0-1 cu Sepsi OSK 2

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut meciul din etapa a 10-a a Ligii a 3-a (Seria 5), 0-1 (0-1) cu Sepsi OSK 2 , disputat vineri după amiază pe stadionul ICIM. Unicul gol al partidei a fost marcat de Lorand Fulop, în minutul 24. Fără câțiva jucători importanți, Andrieș, D. Popa, Dumitraș, Câșlariu și Țuțu, toți accidentanți, iar Zota și Kerekes suspendați, cei de la Kids au încercat să țină piept adversarului care a primit și câteva întăriri de la prima echipă. Cum Peter Gal s-a accidentat la încălzire, Marin Barbu a fost nevoit să-l titularizeze pe Markovic. Și tocmai Markovic a creat faza golului marcat de Lorand Fulop din minutul 24. Cei de la Sepsi au controlat jocul în startul meciului.

Uite penalty-ul, nu e penalty-ul!

După o ocazie ratată de Fulop a ieșit la rampă centralul Cristina Trandafir care a acordat inițial penalty pentru Sepsi după un duel în afara careului între Mihăilă și Veress! După ce și-a dat seama de gafa făcută, Trandafir a revenit asupra deciziei și a acordat lovitură liberă oaspeților din marginea careului. În partea secundă, brașovenii au fost mai curajoși, dra Marin și Moroie nu au fructificat ocaziile avute. „A fost un meci echilibrat, decis de inspirația lui Fulop. A contat și terenul greu, pentru că tinerii noștri jucători sunt lipsiți de forță, pe când la cei ai lui Sepsi, chiar dacă și ei destul de tineri, s-a văzut că mulți dintre ei fac parte din angrenajul primei lor echipe. De altfel, la forță și la nivel tactic este nevoie să lucrăm mult în această pauză de iarnă, pentru că altfel, am arătat potențial”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel. „S-a văzut lipsa de prospețime în atac, a contat și absența suspendaților Zota și Kerekes, principalii noștri oameni când vorbim de faza ofensivă.”, a precizat și Adrian Hârlab, directorul tehnic al echipei.

Dioszegi și Dochița, pe ICIM

La meciul de pe ICIM au fost prezenți cei din conducerea lui Sepsi, Laszlo Dioszegi și Attila Hadnagy, dar și antrenorii primei echipe, Leo Grozavu și Robert Ilyeș. La joc și -a făcut apariția și Vasile Dochița, fostul președinte al lui FC Brașov și ACS SR Brașov. Foști parteneri de afaceri, Dioszegi și Dochița au discutat îndelung în pauza meciului.

Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK II 0-1

A marcat: L. Fulop 24
Kids Tâmpa Brașov: Bărăgăoană – Sburlea, Mihăilă, Cupu, Enache (80 Tenică) – Moldovan (91 Roșu), Marin (91 Mitrică) – Moroie (67 Garvalov), Crihan, Stoica – Mureșan (67 Țolu)
Sepsi 2: Szanto – Deak, Păun, Dumitrescu, Csiszer – Kovacs (69 Berde), Markovic – T. Santa (69 Kocsis), V. Mitrea (46 G. Dragomir) , L. Fulop – Veress (89 L. Santa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE