16.6 C
Braşov
AcasăSport„Ziua care nu se uită”: ACS SR Brașov – Cetate Râșnov,...

„Ziua care nu se uită”: ACS SR Brașov – Cetate Râșnov, un meci special

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Jucătorii celor două echipe vor îmbrăca tricouri speciale la meciul de sâmbătă cu mesajul „15 noiembrie 1987. Ziua care nu se uită”

ACS SR Brașov și Cetate Râșnov se vor duela sâmbătă, de la ora 14.00, pe Tineretului în ultimul derbi brașovean al acestui an. Ambele echipe nu traversează cea mai bună formă, ACS SR Brașov nu a mai câștigat de trei etape, iar râșnovenii se află într-o situație dificilă în clasament acolo unde ocupă penultimul loc. Din păcate, cei doi antrenori, Liviu Nicolae, respectiv Romeo Surdu, se confruntă cu mari probleme de lot pentru acest derbi brașovean.

Liviu Nicolae: „Nu va fi ușor“

- Advertisement -

Liviu Nicolae așteaptă de la elevii săi, în primul rând, atitudine. „E ultimul joc din acest an. Chiar dacă avem unele probleme, cine va intra pe teren trebuie să îşi facă treaba. Sunt convins că putem câştiga, dar indiferent ce se va întâmpla e foarte important să avem o altă atitudine faţă de meciul precedent. Am cedat prea multe puncte în meciurile de pe teren propriu şi asta ne-a costat în clasament. Nu va fi uşor. Nici Râşnovul nu traversează cel mai bun moment, dar i-am urmărit în meciul de miercuri cu Odorheiu Secuiesc şi am văzut o echipă agresivă, ambiţioasă. E clar că şi pentru ei este un joc foarte important şi vom veni montaţi pentru a câştiga”, a menţionat Liviu Nicolae.Romeo Surdu: „Meci special“

Romeo Surdu, fost jucător dar și antrenor secund la ACS SR Brașov pentru scurt timp în campionatul trecut, spune că meciul de pe Tineretului este unul special. „Meciul este unul special mai ales că jucăm pe un stadion legendar al Brașovului. Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte. Îmi doresc ca elevii mei să joace la un nivel înalt și să se simtă cu adevărat fotbaliști pe Tineretului“, a spus Romeo Surdu.

„15 noiembrie 1987. Ziua care nu se uită”

La meciul de sâmbătă, fotbaliștii ambelor echipe vor îmbrăca tricouri speciale, ca omagiu adus revoltei muncitorilor brașoveni din 15 noiembrie 1987. Tricourile vor fi inscripționate cu mesajul „15 noiembrie 1987. Ziua care nu se uită”. Atât ACS SR Brașov, cât și Cetate Râșnov, au același sponsor tehnic, Acerbis. „Alături de câștigarea Cupei Balcanice, revolta muncitorilor este parte din identitatea brașovenilor care au demonstrat că orice este posibil, chiar și atunci când nimeni altcineva nu o mai credea”, a transmis Liga Suporterilor Stegari (LSS). „Mi-a plăcut propunerea LSS. Este o zi specială pentru echipa de fotbal a braşovenilor şi am decis să folosim meciul cu Olimpic Cetate Râşnov pentru a ne arăta respectul pentru curajul pe care l-au arătat cei care au ieşit în stradă pe 15 Noiembrie 1987. Am discutat şi cu colegii de la Râşnov şi am înţeles că şi ei se vor alătura. Va fi un meci în care ambele echipe vor folosi un echipament special”, a declarat Ciprian Jurubescu, managerul general al SR Braşov.

A treia tranşă din datoria către Stîngă a fost achitată 

Oficialii lui ACS SR Brașov au plătit și a treia tranşă din datoria către fostul antrenor, Florin Stîngă. Ultima tranșă are ca termen de plată 10 decembrie.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina