20.3 C
Braşov
AcasăMagazinCum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă

Cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă

Cristina Ich este cu siguranță printre cele mai puternice și influențabile voci feminine din România. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea asumată și lecțiile de viață pe care le oferă urmăritoarelor sale de pe rețelele de socializare, care așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură următorul subiect abordat și dezbătut de șatenă.
De această dată, Cristina Ich a deschis un subiect mult așteptat de fanele sale și anume conceptul de feminitate. În timpul dezbaterii sale, în care a povestit exact cum vede ea o femeie stilată și „șmecheră”, iubitul vedetei a intervenit în discuția de pe Instagramul iubitei lui. Cu toate că a ținut să o contrazică la un moment dat, în final a căzut de acord cu Cristina într-un aspect foarte important și anume cum a cucerit-o el pe frumoasa șatenă. „Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Și mi-a spus într-o seară <

- Advertisement -
>. Simți când te place cineva
într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…„, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.
Cristina Ich și Alex Pițurcă formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună un băiețel.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE