10.3 C
Braşov
AcasăSportACS Kids Tâmpa Brașov U19, primul succes în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov U19, primul succes în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov U19 a reușit să câștige, duminică, primul meci din sezonul 2020/2021 al Ligii Elitelor. „Urșii” s-au impus, cu 3-0, pe stadionul ICIM, în meciul cu ACS Sport Team București. Golurile brașovenilor au fost semnate de Necula (2) și Sburlea. „Am făcut un meci bun, cursiv, care ne-a adus prima victorie din acest sezon. Am reușit să mai eliminăm din greșelile personale din ultimele meciuri și asta s-a văzut în evoluția noastră per total. Băieții au prins mai multă încredere în ei și au arătat că știu să joace un fotbal frumos. Sperăm ca acest joc să fie un punct de referință pentru noi și să creștem atât ca evoluție, cât și ca rezultate”, a declarat antrenorul  Ciprian Anghel. Kids Tîmpa U 19 ocupă locul 9 în Liga Elitelor cu 4 puncte. Liderul seriei este FCSB cu 12 puncte.
În schimb, ACS Kids Tâmpa Brașov U17, echipă antrenată de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, a pierdut meciul cu Sport Team București, scor 1-2, golul brașovenilor fiind marcat de Spătaru.
Kids Tâmpa Brașov se află pe locul 10 în Liga Elitelor U 17 cu 3 puncte acumulate după cinci etape. Liderul seriei la U 17 este FCSB cu 12 puncte din 4 jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE