3.1 C
Braşov
AcasăNationalDoar-doar mai prind un mandat: Toxicii Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu au...

Doar-doar mai prind un mandat: Toxicii Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu au devenit ieri ecologişti

l Pentru că la PSD nu au mai prins loc pe liste la parlamentare, cei doi speră că vor ajunge iar în Parlament pe lista PER

Doi dintre cei mai toxici parlamentari PSD au devenit peste noapte ecologiști și candidați, pentru că partidul lor nu i-a mai vrut pe liste. Este vorba de senatorul Şerban Nicolae și deputatul Liviu Pleşoianu. Șerban Nicolae, unul din măcelarii legilor Justiției sub cuțitul lui Dragnea, a anunţat ieri că va deschide lista candidaţilor Partidului Ecologist Român (PER) pentru Senat, după ce a demisionat din PSD pentru că nu a mai prins loc pe listele pentru parlamentare. Tot la PER a migrat și Liviu Pleşoianu care a părăsit însă PSD după Congresul în care a fost avansat în conducerea partidului Sorin Grindeanu.

Liviu Pleșoianu


Maestrul jocurilor murdare din Senat se rejuvenează la PER

Maestrul jocurilor murdare din Senat se rejuvenează la PER. El a transmis și un discurs pe măsura ipocriziei politice care l-a consacrat „Las campionilor în intrigi interne bucuria de a justifica de ce au blocat procedura şi au preferat impostura. Am decis să candidez pentru un nou mandat de senator. Îi mulţumesc lui Dănuţ Pop şi colegilor săi din Partidul Ecologist Român pentru că mi-au oferit această posibilitate şi au asigurat formalităţile necesare. Pe unii îi cunosc de mai mult timp şi împreună am conceput proiectul prin care scoaterea din ţară a lemnului brut să fie interzisă pentru zece ani şi sancţionată ca infracţiune. Nu sunt o vedetă politică şi nici soluţia-miracol. Sunt un om de echipă. De aceea, alături de colegii de la PER şi în echipă cu Liviu Pleşoianu, cu transparenţă şi onestitate, ca întotdeauna, vreau să ofer electoratului din Bucureşti o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială şi viaţă sănătoasă. O alternativă la listele cu candidaţi “de import”, la cele cu “implant de celebrităţi” şi la cele care se bazează pe atacul la sacii cu voturi”, a scris Şerban Nicolae pe Facebook.

Între Ciolacu și ciolan

El a arătat că „a fost pus în faţa celui mai greu moment din cariera sa politică”, acela de a-şi da demisia din „partidul pe care, împreună cu alţi colegi, l-a înfiinţat în 1992”. „Am pierdut multe competiţii politice, cu precădere în interiorul propriului partid. Am pierdut şi o competiţie electorală pentru Parlament, iar pe alte trei le-am câştigat. Niciodată nu mi-am pus problema să plec din partid în funcţie de rezultatul competiţiilor politice la care particip. De peste 23 de ani sunt avocat. (…) Activitatea mea publică a fost transparentă şi asumată. Cu bune şi cu rele. (…) Însă, maxima acurateţe în judecarea activităţii mele politice o dă reacţia adversarilor politici, a celor care îşi doresc distrugerea PSD”, a adăugat Şerban Nicolae în postarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE