20.3 C
Braşov
AcasăMagazinMaia Morgenstern: „Acum aștept pensia. Merit!“

Maia Morgenstern: „Acum aștept pensia. Merit!“

Celebra actriță Maia Morgenstern a făcut un anunț neașteptat. Se pare că după mai bine de 40 de ani de activitate pe scena românească, a venit momentul în care Maia se gândește la pensie și o așteaptă. Iubita actriță a declarat că merită această renumerație oferită de stat, după ce și-a petrecut zilele și chiar și nopțile repetând și exersând în condiții grele de imaginat.

„Aștept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aștept pensia. Merit. Acum patruzeci de ani și ceva, puțin ceva, am căzut la examenul de la facultate. Facultatea de teatru: IATC. Eram 500 de fete pe 4 locuri. N-am intrat. Meritam. Să nu intru: o nepotrivire. Monolog aiurea și poeziile. De forță, de dragoste, populară, fabulă sau de comedie. Și filosofică. Aveam 18 ani. Am intrat la «muncă» la Teatrul Evreiesc de Stat. Figurantă corp ansamblu – că n-aveam studii. Aveam 18 ani. Am dansat si-am cântat, și-am învățat din mers. Și-am plâns un pic.(…)”, și-a început Maia Morgenstern discursul de pe Facebook. Ea a mai vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din cariera ei, atunci când i s-a cerut să își schimbe numele și a fost tratată într-un mod total nepotrivit. Maia Morgenstern își mai aduce aminte și de locurile în care trebuia să pună în scenă o piesă de teatru, care de multe ori au fost grajduri sau case de cultură. „Acum aștept pensia. Pensia vine pe numele meu adevărat. Merit”, a susținut Maia Morgenstern, pe Facebook.
În vârstă de 58 de ani, celebria actriță a reușit să aibă multe roluri memorabile, inclusiv cel al mamei lui Iisus, din „Patimile lui Hristos”, în filmul regizat de Mel Gibson.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE