-4.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovRobert Turcescu deschide lista PMP Brașov pentru Camera Deputaților

Robert Turcescu deschide lista PMP Brașov pentru Camera Deputaților

Autor: Mihaela PARGHEL

După un scor de 3% la alegerile locale din Dâmbovița, în urma căruia a și fost destituit de la conducerea filialei, Robert Turcescu a fost plantat la Braşov, pentru a candida pentru un loc în Parlament. Conducerea naţională a PMP şi cea locală din Braşov au ajuns la un acord la finele săptămânii trecute, iar anunţul a fost făcut chiar de către Turcescu. „Voi deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la Brașov! Sunt pe drum spre Bucuresti după o întâlnire foarte bună cu o parte din colegii mei de la organizația PMP Brașov, condusă de Costel Mihai. Am vorbit vreme de mai bine de două ceasuri despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si despre felul în care vom lucra în această perioadă de campanie. Eu deschid lista PMP Brasov pentru Camera Deputaților, iar Costel Mihai (viceprimar al municipiului Brașov) va deschide lista PMP pentru Senat.  Avem încredere că în această formulă- si cu sprijinul colegilor din organizațiile locale- vom reuși sa aducem pentru PMP Brașov o necesară reprezentare în Parlamentul României!”, a anunţat Turcescu.

Turcescu vine la Braşov după ce a fost demis de la Dâmboviţa

Robert Turcescu va deschide lista PMP Braşov pentru Camera Deputaţilor, mergând în tandem cu viceprimarul Costel Mihai, care deschide lista pentru Senat. Turcescu vine să candideze pentru Camera Deputaților ca deschizător de listă pentru PMP Brașov, după ce la alegerile locale de luna trecută a candidat la Dâmbovița, pentru președinția Consiliului Județean, obținând 3,07%. În urma acestui rezultat, el a și fost demis de la conducerea filialei PMP Dâmbovița. 

Costel Mihai şi-a depus demisia, însă conducerea naţională l-a numit interimar 

La Braşov, PMP a obținut 3,09% pentru Consiliul Local al municipiului și 4,21% pentru Consiliul Județean. Pentru Primăria Brașov, Costel Mihai a obținut un scor de 1,29%, iar George Antohe, candidat pentru președinția CJ, 2,98%. În urma acestor rezultate, Costel Mihai și-a înaintat demisia din funcția de președinte al filialei, însă conducerea națională a PMP a decis ca tot el să rămână la cârma partidului, la Brașov, cu un mandat interimar.  această situație erau eri orașul Victoria, care de altfel nu a reușit să coboare sub acest prag în ultimele zile, și comuna Cristian. Cifrele se raportează la perioada ultimelor 14 zile.

1 COMENTARIU

  1. Parca deputatii si senatorii trebuiau sa reprezinte pe oamenii in Parlament. Ma indoiesc ca individul are habar de oamenii care fac parte din circumscriptia unde candideaza. Sa candideze unde are domiciliu in buletin, nu unde are el chef. Hotalai din Bucuresti nu vrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE