6.2 C
Braşov
AcasăSportLiga 3. ACS Kids Tâmpa Brașov a furnizat surpriza etapei

Liga 3. ACS Kids Tâmpa Brașov a furnizat surpriza etapei

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit o victorie de senzație, la Ploiești, în fața celor de la Astra 2. Cei de la Astra 2 au pus mari probleme celor de la Corona și ACS SR Brașov, astfel că victoria echipei antrenate de Adrian Hârlab, Ciprian Anghel și Nicu Văduva este cu atât mai suprinzătoare. „Urșii” s-au impus cu 2-1 (2-1), cu două goluri semnate de atacantul Marian Kerekes (13, 30), în timp gazdele au înscris dintr-un penalty ușor acordat, transformat de David Brăilă (41).
Kids Tâmpa a bifat prima victorie în deplasare în Liga a 3-a. În poarta „alb-albaștrilor” s-a aflat Tudor Botiș, un tânăr născut în 2005! Etapa viitoare, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la KSE Tg. Secuiesc. „A fost un joc greu, dar am avut norocul să nu mai facem erori personale. Am fi putut închide partida, având alte trei situații clare de gol, una în prima repriză și două într-a doua. Și adversarul a avut o bară, dar considerăm că victoria este una meritată. Bucuria este cu atât mai mare cu cât pe 15 octombrie clubul nostru a aniversat 11 ani de la înființare, 11 ani de la primul antrenament. În tot acest timp am devenit cea mai bună școală formatoare din județ și iată că începem, să facem pași mici, așa cum ne-am obișnuit, și la nivel de seniori”, a declarat Nicolae Văduva.

Astra II- Kids Tâmpa 1-2 (1-2)

Brăilă (41 – penalty) / Kerekes (13, 30)
ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Sburlea, Cupu, Ionescu, Enache – Popa (91 Mitrică), Marin – Zota (91 Stoica), Mureșan (73 Moroie), Crihan – Kerekes (85 Moldovan)
Antrenori: Ciprian Anghel, Nicu Văduva
Director tehnic: Adrian Hârlab

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE