13.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borș de cartofi cu verdeață

Ingrediente: 5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 ţelină, 1 rădăcină pătrunjel, 1 păstârnac, 1 ceapă, verdeaţă, sare, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru borş
Mod de preparare: Se curăţă zarzavatul, se spală şi se taie pătraţele. Se prăjeşte ceapa în ulei şi când s-a rumenit se adaugă zarzavaturile tăiate şi se prăjesc împreună, apoi se sting cu apă. După ce a fiert zarzavatul o oră, se adaugă cartofii tăiaţi sferturi. Când s-au muiat cartofii se adaugă și borşul clocotit, apoi bulionul. Înainte de a se servi se pune verdeaţă tocată.

Articolul precedentBancul zilei
Articolul următorS-a întâmplat la 12 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE