10.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovNici anul trecut, nici anul acesta: Angajații de la Neuro nu au...

Nici anul trecut, nici anul acesta: Angajații de la Neuro nu au primit voucherele de vacanță

l „Vom acorda voucherele de vacanță în octombrie, mai exact după jumătatea lunii octombrie“, a declarat managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie, după ce s-a hotărât asta luni, la Consiliul Director

Angajații Spitalului Climic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, care sunt printre puținii angajați din Sănătatea brașoveană care nu au primit nici anul trecut, voucherele de vacanță, au așteptat în zadar și anul acesta, până acum, tichetele. Asta, deși mulți dintre ei lucrează de câteva luni bune în condițiile speciale impuse în secțiile cu pacienți COVID. Conducerea spitalului a motivat anul trecut că nu sunt bani prinși în buget pentru asta, iar anul acesta, la insistențele repetate ale angajaților managerul a tot promis că va distribui aceste tichete.

„Vom acorda voucherele de vacanță după jumătatea lunii octombrie“

Acum două săptămâni, angajații de la secția Psihiatrie chiar au trimis o scrisoare prin care solicitau să li se răspundă oficial când vor primi voucherele la care au dreptul sau motivul pentru care nu le primesc. Ieri, a fost convocat un Consiliu Director și s-a hotătât o rectificare bugetară care să cuprindă și suma necesată voucherelelor, a confirmat astăzi, dr. Florin Bîgiu, managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. „Vom acorda voucherele de vacanță în octombrie, mai exact după jumătatea lunii octombrie. Am vorbit și cu reprezentantul sindicatului pe care l-am informat și l-am rugat să ia legătura cu angajații pentru a le comunica situația“, a declarat Florin Bîgiu.

Deocamdată intră în discuție doar voucherele de vacanță din acest an

Cât privește tichetele de pe anul trecut situația e mai mult decât neclară. Managerul spune că deocamdată intră în discuție doar voucherele de vacanță din acest an. Tichetele de vacanță ( voucherele de vacanță) sunt bonuri valorice, asemănatoare tichetelor de masă, care se pot oferi de către angajatori salariaților. Acestea servesc drept instrument de plată pentru achitarea serviciilor turistice/vacanțelor exclusiv in România, pentru beneficiar și familia acestuia.
Tichetele de vacanță sunt nominale și netransmisibile, sunt deductibile și scutite de taxe, atât pentru angajator, cât și pentru angajat.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE