31.4 C
Braşov
AcasăSport„Sergio Ramos“ de Braşov: Transfer de top la ACS SR Brașov

„Sergio Ramos“ de Braşov: Transfer de top la ACS SR Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Ajuns la 37 de ani, Ioan Mălin Șerban a fost convins de Liviu Nicolae să joace la ACS SR Brașov

Problemele din defensivă l-au convins pe antrenorul lui ACS SR Brașov, Liviu Nicolae, să caute variante, iar soluția găsită este Ioan Mălin Șerban. Puternicul fundaș central, care poate juca și vârf, a fost coechipier cu Liviu Nicolae la Unirea Tărlungeni și Juventus București, iar relația de prietenie dintre cei doi este de actualitate.

De la Zărnești, la Brașov

Interesant este că „Piciu“ semnase cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov) chiar înaintea meciului direct din Cupa României cu ACS SR Brașov. Atunci, confruntându- se cu mari probleme de lot, Mihai Stere l-a convins pe Șerban să semneze cu gruparea zărneșteană. Chiar dacă meciul de Cupă nu s-a mai disputat, Șerban a rămas fotbalistul lui Olimpic Zărnești, iar săptămâna trecută de serviciile sale s-au arătat interesate atât ACS SR Brașov, cât și Olimpic Cetate Râșnov. Ioan Șerban a ales să joace la ACS SR Brașov, iar președintele lui Olimpic Zărnești, Bogdan Chirițescu și-a dat acordul pentru un transfer până în iarnă. „ Am avut o discuție cu cei de la AC SR Brașov, dar și cu Șerban. Când Șerban a semnat cu Olimpic Zărnești mi-a cerut să-l las să plece dacă primește o ofertă de la o echipă de eșalon superior. Am fost de acord și astfel Șerban poate juca la ACS SR Brașov“,a precizat Chirițescu.

- Advertisement -

„Sergio Ramos de Brașov“

Vârful carierei de fotbalist al lui Ioan Şerban a fost la FC Braşov, în Liga a 2-a, echipă pentru care a marcat golul carierei într-un meci, pe Tineretului, cu Olimpia Satu Mare: foarfecă din şase metri, la care portarul oaspeţilor a fost simplu spectator. „Mi-a ieşit execuţia. Este cel mai frumos gol marcat de mine până acum şi am ceva ani în spate în fotbal”, spunea Şerban, care după acel gol a fost poreclit de prieteni, pe pagina sa de socializare, „Sergio Ramos de Brașov“.

„Liga I, visul interzis“

Marele regret al carierei este faptul că nu a apucat să joace în Liga I. Șerban fost în lotul lui FC Braşov când echipa era în prima ligă şi chiar a făcut pregătirea de vară sub comanda lui Ionuţ Lupescu, însă „Kaiserul“ a considerat că este prea crud, astfel că a fost împrumtat la FC Ghimbav. „Cel mai mare regret legat de fotbal este că nu am jucat în Liga 1. Şi şanse au fost…“, spunea Şerban. Ioan Mălin Şerban a fost format de FC Brașov, iar la 16 ani a fost achiziţionat de Romradiatoare Carfil. Până acum a jucat la o mulţime de cluburi din Liga a 2-a, printre care Forex, Brăila, FC Ghimbav, Mureşul Deva, Unirea Alba Iulia, FC Olt Slatina, Unirea Tărlungeni, Juventus Bucureşti, FC Braşov şi Sportul Snagov. În ultimii doi ani, Șerban a jucat la Cetate Râşnov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE