8.9 C
Braşov
Acasă Sport Sepsi OSK, set la zero în amicalul cu CSM Corona Brașov

Sepsi OSK, set la zero în amicalul cu CSM Corona Brașov

Autor: Adi MARICA

Corona Brașov (Liga 3) a disputat ieri un meci amical la Sf. Gheorghe, cu echipa lui Leo Grozavu, Sepsi OSK. Diferența de valoare, dar și de eșalon a fost evidentă, astfel că Sepsi s-a impus cu 6-0 (4-0 prin golurile marcate de I. Fulop -pen (10), (60), L. Fulop (14), Bajorovic (22, 50), Achahbar (42). Cei doi antrenori, Leo Grozavu, respectiv Călin Moldovan, au început jocul cu mai mulți jucători care nu au evoluat în campionat. Cei de la Sepsi au rezolvat meciul încă din primele 25 de minute, când tabela arăta deja 3-0. În debutul părții secunde, cei de la Sepsi au mai înscris de două ori, după care Călin Moldovan a făcut mai multe schimbări, printre care și Cristescu, Leonte, Burlacu și Boția. Manole și Cristescu (bară) au ratat ocazii importante pe finalul jocului. „Știam la ce ne expunem atunci când am luat acest amical. Am dorit ca jucătorii care nu au jucat în primul meci de campionat, sau au evoluat mai puțin să joace contra unei echipe de Liga I și să vadă care este nivelul fotbalului profesionist din prima ligă. În ciuda scorului sever, am văzut și lucruri bune în jocul echipei’’, a spus Călin Moldovan.

Sepsi OSK- Corona 6-0

Sepsi OSK: Collado – Deligiannidis, A. Markovic, Tincu, Ștefănescu – Kovács Lóránt, István Fülöp, V. Mitrea -Achahbar , Lóránd Fülöp, Bajrovic. Au mai jucat: Căpățână – Csiszér, Dumitrescu, Dragomir, Safranko, Gál-Andrezly. Corona Brașov: Mutu – Asztalos, Toader, Stăncuțu, Cîrstean – Alupoaie, Linguraru, Drăgoi – Manole, C.Ivan, Nechita.Au mai jucat: Laszlo, Ciuperceanu – Nicolau, Cristescu, Leonte, Burlacu, Boția.

Cele mai populare

Liga 3. Corona Brașov s-a împiedicat la Plopeni / Cetate Râșnov, prima victorie a sezonului

Corona Brașov nu a reușit decât un egal în meciul disputat în deplasare cu CSO Plopeni, scor 1-1. Elevii lui Călin Moldovan au...

Liga 3. ACS SR Brașov, egal spectaculos cu CS Blejoi/Liviu Nicolae, trimis în tribune

ACS SR Brașov și  CS Blejoi au terminat la egalitate, scor 2-2, în derbiul etapei a 7-a din C5. Meciul a fost...

Rata de infectare în municipiul Brașov este aproape 3. Incidența pe localitățile din județ

Rata de infectare în municipiul Brașov se aproprie de pragul de 3, după ce a crescut în 24 de ore, de la...

114 cazuri noi de COVID 19 La Brașov. Rata de infectare în județ este 2,29

În județul Brașv, rata de infectare cu COVID 19 este de 2,29 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. 114...

COMENTARII RECENTE