10.3 C
Braşov
AcasăMagazinȘi-a refăcut viața, după divorț: La 50 de ani, Dana Săvuică iubește...

Și-a refăcut viața, după divorț: La 50 de ani, Dana Săvuică iubește din nou

După divorțul din 2015, Dana Săvuică și-a propus să păstreze discreția totală despre viața ei personală. Astfel, deși a fost suprinsă de paparazzi, acum doi ani, în prezența unui bărbat, Dana „prima româncă din Playboy”, nu a vorbit niciodată despre el. De cinci ani femeie liberă, după un mariaj de 26 de ani, ea trăiește exact cum îi place, ,,ca la 20 de ani, fără griji, dar cu mulți bani“.
La 50 de ani, Dana iubește din nou, însă diferit. Viața privată este privată și pe cât de activă este pe conturile de socializare, pe atât de puțin dezvăluie din intimitatea ei. „Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână “, a mai spus vedeta. Însă, spre uimirea ei, iubitul misterios a oferit o primă declarație despre relația lor. Într-o intervenție online în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Dana și-a prezentat partenerul alături de care se află în vacanță în Grecia, în insula Milos.
„Sunt cu prietenul meu, da. Încerc să fur o imagine cu el pentru că nu-i place să apară. N-a apărut niciodată. Gata. (…) Nu pot să cred, vorbește. Nu știu ce i-ați făcut. A vorbit!“ Întrebat dacă vacanța este frumoasă, bărbatul i-a răspuns Adelei: „E o vacanță superbă cu Dana“.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE