10.3 C
Braşov
AcasăSportÎncă șase cazuri de coronavirus la Chindia Târgoviște

Încă șase cazuri de coronavirus la Chindia Târgoviște

Chindia Târgoviște se confruntă cu șase cazuri de COVID-19 în cadrul primei echipe, înaintea meciului cu Dinamo, programat luni, de la ora 21.00.
Din informațiile Digi Sport, antrenorul principal Emil Săndoi, trei fotbaliști, un kinetoterapeut și un preparator fizic sunt cele șase persoane depistate cu COVID-19, toate asimptomatice.
Chiar dacă există șase cazuri în echipă, conform noului protocol sanitar, meciul cu Dinamo ar trebui să se joace. Reglementările aprobate înaintea startului acestui sezon spun că persoanele infectate trebuie izolate, iar partidele să se dispute dacă echipele au cel puțin 13 jucători valizi, dintre care un portar.
Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a transmis că ține legătura în permanență în aceste zile cu staff-ul său, cu antrenorii secunzi care pregătesc meciul cu Dinamo, însă, cel puțin deocamdată, o decizie finală privind disputarea partidei de luni.
”Da, ar trebui să se joace conform noului protocol. Băieții, în afara celor depistați pozitiv, se pregătesc în continuare. Eu țin legătura cu antrenorii secunzi și pregătim meciul așa”, a declarat Emil Săndoi, pentru Digi Sport.
Dacă se va juca, meciul împotriva lui Dinamo va fi al doilea pentru Chindia Târgoviște din noul sezon, după înfrângerea cu Poli Iași din prima etapă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE