10.3 C
Braşov
AcasăSportCetate Râșnov, primul eșec al verii

Cetate Râșnov, primul eșec al verii

• Elevii lui Florin Dîrvăreanu au fost învinși de Viitorul Șelimbăr
Cetate Râșnov a pierdut meciul amical disputat ieri, pe teren propriu, cu Viitorul Șelimbăr, scor 1-2 (0-0). A fost prima înfrângere a râșnovenilor, după două egaluri, 1-1 cu Concordia Chiajna și Viitorul Șelimbăr. Sibienii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Adrian Cârstean și Daniel Tătar, iar golul gazdelor a fost înscris de Suciu. Antrenorul râșnovenilor, Florin Dîrvăreanu, s-a arătat dezamăgit de atitudinea unor tineri jucători pe care i-a introdus în teren în partea a doua a jocului și a recunoscut superioritatea echipei sibiene. „Prima repriză, atunci când am folosit o echipă cu jucători experimentați, jocul a fost echilibrat, cu un plus pentru noi la situații de a marca. În partea secundă am făcut mai multe schimbări, iar cei de la Șelimbăr au dominat jocul destul de clar. Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători în partea a doua a jocului, atunci când au jucat mult prea individual. Un test destul de bun, mai ales că am întâlnit o echipă bună pentru Liga a 3-a, care sunt convins că în acest sezon se va bate cu șanse reale la promovare“, a spus Florin Dîrvăreanu.
Cetate Râșnov (prima repriză ): Gavriș- David, Potecu, Poverlovici, S. Marin – Drugă, Botea, Vîrlan – Strătilă, Dinu Cătălin, Staicu
Cetate Râșnov (repriza a doua): Petrescu – N. Suciu, Dobre, Căpățână, Munteanu – Drugă, R. Mihai, Fekete – Staicu, Vîrlan, A. Moisin. Următorul meci de pregătire și, probabil, ultimul al verii, este programat sâmbăta viitioare, la Odorheiu Secuiesc, cu echipa locală de Liga a 3-a, pregătită de brașoveanul Florin Stîngă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE