31.4 C
Braşov
AcasăSportSPORT FLASH

SPORT FLASH

Potaissa Turda şi HCDS Constanţa programate de EHF

- Advertisement -

EHF a anunţat programul partidelor masculine din primul tur al EHF European League (fosta Cupa EHF), fază în care sunt angrenate şi echipele româneşti Potaissa Turda şi HCDS Constanţa. Ambele vor juca manşa tur pe teren propriu, în 29 august, Potaissa Turda cu HRK Gorica (Croaţia), de la ora 17.00, iar HCDS Constanţa cu echipa rusă HC Victor (ora 18.00).Manşa retur va avea loc în 5 septembrie pentru Potaissa, respectiv în 6 septembrie pentru formaţia din Constanţa.

Muguruza ratează turneul de la Cincinnati

Gabrine Muguruza a renunțat la turneul de la Cincinnati. Sportiva din Spania speră să fie aptă pentru US Open. Jucătoarea spaniolă nu va participa la turneul de la Cincinnati din cauza unei accidentări la gleznă, însă speră să fie aptă pentru US Open. Muguruza a fost deja nevoită să renunţe la turneul de la Lexington din cauza acestei accidentări. „Îmi doresc foarte mult să pot reveni şi să pot juca la New York. Voi munci mult în zilele următoare pentru a fi aptă de US Open”, a scris Muguruza pe Twitter. Turneul de la Cincinnati începe vineri, iar US Open la 31 august.

- Advertisement -

Stephen Holt, noul jucător al echipei CSM Oradea

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a anunţat transferul americanului Stephen Holt, aflat la primul angajament în România. Holt va juca cu noua sa echipă şi în FIBA Europe Cup. În vârstă de 28 de ani, Holt are 1.93 metri şi joacă pe poziţiile 1-2. CSM Oradea va evolua în sezonul 2020-2021 şi în grupele FIBA Europe Cup.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE