1.4 C
Braşov
AcasăSportDupă antrenor, Hagi a schimbat și logo-ul

După antrenor, Hagi a schimbat și logo-ul

FC Viitorul se pregăteşte intens pentru sezonul 2020/2021, iar echipa lui Gheorghe Hagi şi-a prezentat şi noul logo pe care îl va folosi în stagiunea care va începe la finalul acestei luni.
FC Viitorul continuă schimbările pentru noul sezon. După ce Gheorghe Hagi a decis să îi las locul de pe banca tehnică a echipei lui Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, acum, „Regele” a schimbat şi logo-ul clubului.
Săptămâna trecută, FC Viitorul a anunţat că noul antrenor al echipei constănţene este spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez.
Antrenorul a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului – Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv – Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.
Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.
Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formaţiei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum şi antrenor secund la Real Sociedad.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE