11.6 C
Braşov
AcasăSportMeci decisiv pentru brașoveni

Meci decisiv pentru brașoveni

• Corona întâlnește pe CS Ocna Mureș, partidă care va decide cine urcă în Liga a 3-a
Echipa de fotbal CSM Corona Brașov va juca miercuri, de la ora 17.30, meciul care va decide soarta primului sezon după reînființare. În mini-turneul de la Ungheni, băieții lui Călin Moldovan întâlnesc pe CS Ocna Mureș, campioana județului Alba, la finalul celor 90 de minute fiind șanse mari să se decidă care dintre cele două formații promovează în Liga a 3-a, în condițiile în care CS Gheorghieni a arătat că nu poate emite pretenți, după 0-16 (0-8) cu brașovenii.
Antrenorul Coronei, Călin Moldovan, are încredere că fotbaliştii pe care îi antrenează vor trata cu maximă seriozitate ultimul joc al lor în Grupa B a Regiunii Centru din barajul de promovare.
„Toţi băieţii sunt extrem de determinaţi, chiar dacă în prima partidă adversarul a fost modest şi am câştigat categoric jocul cu CS Gheorghieni. De altfel, ce mi-a plăcut foarte tare în acest meci a fost că nu au tratat superficial partida ci fiecare s-a implicat la maxim, chiar dacă, aşa cum am spus, adversarul nu a reuşit să ne pună niciun fel de problemă. Am mare încredere că la fel se va întâmpla şi în ultimul meci de baraj, şi vor trata adversarul foarte serios, mai ales că de această dată acesta va fi superior celui din primul joc. Băieţii sunt conştienţi că acest meci poate decide promovarea pentru noi, fără să mai depindem de alt rezultat şi sunt sigur că vor trata partida ca atare”, a precizat tehnicianul.
Acesta a mai adăugat că jucătorii s-au pregătit foarte bine în zilele premergătoare partidei. „Simt echipa foarte motivată să ne întoarcem acasă promovaţi. Nici nu gândim la altă variantă. Ne-am fixat acest obiectiv la startul sezonului şi am mare încredere că aşa se va întâmpla”, a spus tehnicianul Coronei, care va avea toată echipa aptă pentru partida cu CS Ocna Mureş.
În primul joc de la baraj, Corona Braşov a câştigat cu scorul de 16-0 (8-0) meciul cu CS Gheorghieni (Harghita), echipă care va întâlni duminică pe CS Ocna Mureș.

Meciurile zilei

Regiunea 1 – Grupa A – Stadion Municipal (Vaslui)
CSO Siretul Dolhasca (SV) – CS Unirea Mircești (IS)
Regiunea 1 – Grupa B – Stadion CFR (Pașcani)
AFCS Viitorul Curița (BC) – CS Sporting Juniorul Vaslui (VS)
Regiunea 2 – Grupa A – Stadion Municipal (Zalău)
ACS CAO 1910 Oradea (BH) – CSM Satu Mare (SM)
Regiunea 2 – Grupa B – Stadion Olimpia (Satu Mare)
*Singurul meci, Progresul Șomcuta Mare (MM) – CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei (SJ), se joacă pe 9 august. Județul Bistrița-Năsăud nu are reprezentantă.
Regiunea 3 – Grupa A – Stadion Tineretului (Brașov)
CS Măgura Cisnădie (SB) – ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe II (CV)
Regiunea 3 – Grupa B – Stadion Central (Ungheni)
CS Ocna Mureș (AB) – CSM Corona Brașov (BV)
Regiunea 4 – Grupa A – Stadion Michael Klein (Hunedoara)
ACS Știința Turceni (GJ) – CS Victoria Zăbrani (AR)
Regiunea 4 – Grupa B – Stadion Voința (Lupac)
*Singurul meci, CS Avântul Periam (TM) – CSM Jiul Petroșani (HD), se joacă pe 9 august. Județul Mehedinți nu are reprezentantă.
Regiunea 5 – Grupa A – Stadion Municipal (Râmnicu Vâlcea)
ACS Roberto Ziduri (DB) – ACS Unirea Tricolor Dăbuleni (DJ)
Regiunea 5 – Grupa B – Stadion Comunal (Valea Ursului)
CSO Petrolul Potcoava (OT) a promovat. ACS Minerul Costești (VL) a avut teste Covid-19 invalide, iar Județul Teleorman nu are reprezentantă.
Regiunea 6 – Grupa A – Stadion Gloria (Buzău)
CSO Plopeni (PH) – ACSM Oltenița (CL)
Regiunea 6 – Grupa B – Stadion Vasile Enache (Modelu)
AS FC Bărăganul Ciulnița (IL) – CSA Steaua București (B)
Regiunea 7 – Grupa A – Stadion Muncipal (Râmnicu Sărat)
ACS Sportul Chișcani (BR) – CSL Victoria Gugești (VN)
Regiunea 7 Grupa B – Stadion Oțelul (Galați)
CS Gloria Albești (CT) a promovat după victoria cu CSM Râmnicu Sărat (BZ) – 0-0, 4-3 la penalty-uri. Județul Tulcea nu are reprezentantă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE