Vrăbioare la cuptor


Ingrediente: 2 kg. vrăbioare de vacă, 2 linguri untură, sare, piper
Mod de preparare: Se desfac oasele, iar carnea se curăță de vine fără să i se strice forma. Se presară sare și piper. Friptura se pune într-o tavă și se unge cu untură pe toate părțile. Se dă la cuptor la foc iute, se întoarce o dată sau de două ori. Când friptura este gata se scoate, se lasă să se răcească și apoi se taie în felii subțiri după nevoie. Mod de servire: Se servește cu garnitură de cartofi și cu sos propriu bine strecurat.
Autor: M.Ex.
Data: 20200528
197 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.0500 milisecunde