Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi


Ingrediente: 300 g zahăr pudră, 4 pahare pulpă de fructe, 1 pahar lapte, 1 albuș
Mod de preparare: Se trec căpușnile (zmeura, fragii) prin sită până se obțin patru pahare de pulpă. Se amestecă cu 300 g zahăr pudră, un pahar de lapte și un albuș de ou. Pentru o înghețată mai fină, se înlocuiește laptele cu un pahar de frișcă. Se așaza această compoziție în forme și se îngheață.
Autor: M.Ex.
Data: 20200527
274 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.2669 milisecunde